Noen kjappe tips for å få flere lesere på bloggen din

<
  1. Ikke vær beskjeden. Ikke la bloggen være din lille hemmelighet. Snakk om bloggen din til alle du kjenner, både online og i den virkelige verden.

  2. Du bør skrive om noe som leserne synes er interessant. Du bør vite litt om hvilken type lesere du har og hva de synes er interessante å lese.

  3. Skriv innlegg som andre er nødt til å dele. For eksempel kan det være problemer i media som folk snakker om akkurat nå. Kanskje du vet noe de fleste andre ikke vet om en interessant sak.

  4. Registrer bloggen på Bloggvakten. Jo flere som lenker til bloggen og innleggene dine, jo flere lesere får du. Det er viktig å ha lenker til bloggen din. Koblinger er ikke bare en flott måte å få flere besøkende. Det er også en viktig faktor for hvor høyt bloggen din blir i Googles søkeresultater. Mange lenker til bloggen din gjør at den blir rangert høyere i søkeresultatene.

  5. Bruk sosiale medier. Legg ut innlegg på alle sosiale medier slik at andre kan like, kommentere og dele. Gjør det enkelt for andre å finne innleggene dine.

  6. Bruk gode bilder og grafikk. En utmerket måte å få flere lenker på er å publisere fotografier, illustrasjoner og grafikk som andre kan bruke. Informer dem om at de må lenke tilbake til bloggen din for å bruke materialet ditt lovlig. Merk eventuelt bildene med bloggenavnet.

  7. Ha kontinuitet. Publiser noe hver dag, eller i det minste annenhver dag. For at leserne skal bli vant til å besøke bloggen hver dag.

  8. Bruk gode nøkkelord. Ved å bruke ordene som folk søker etter, kan blogginnlegget ditt vises bedre i søkeresultatene.

  9. Kommenter andres blogger. For at de skal finne deg. Kanskje får du kommentarer tilbake også.

  10. Vær tålmodig Mennesker styres av vanene sine. Selv om de kjenner til bloggen din, og også vet at det er en spennede blogg, kan det ta litt tid før de blir vant til å besøke bloggen din regelmessig.